کم آبی و دلیل اصلی استفاده از آن در ابتدای متن ذکر شد، اما یکی دیگر از کاربردهای بسیار مهم دی اریتور، استفاده از آن در مرحله پیش گرمایش آب است که تاثیر زیادی در راندمان و عملکرد دیگ خواهد داشت. ورود آب با دمای پایین به دیگ باعث ایجاد شوک حرارتی می شود که آسیب زیادی به دیگ وارد می کند. با ورود آب با دمای پایین به داخل آن، علاوه بر کاهش طول عمر دیگ، ظرفیت بخاردهی دستگاه نیز بسیار کاهش می یابد. برای این منظور از دی اریتور برای پیش گرم کردن آب ورودی به دیگ استفاده می شود.
یکی از رایج ترین انواع سیستم های هواگیر بویلر، هواگیر سینی است. ساختار کلی این نوع دی اریتور از یک دیگ افقی با رج در وسط تشکیل شده است که در بالای رج نوعی کلاهک به شکل گنبدی قوسی قرار دارد. آب از گنبد دستگاه وارد شده و روی سینی هایی با منافذ متعدد قرار می گیرد و به صورت قطراتی به پایین منتقل می شود. با ورود آب به دهانه های سینی، بخار دی اریتور با فشار کم از پایین به سمت بالا حرکت کرده و از دهانه های سینی عبور می کند. در صورت برخورد آب با بخار هواگیر به دلیل افزایش دمای آب و رسیدن به دمای اشباع، قسمت زیادی از گازهای موجود در آن جدا شده و همراه با بخار هواگیر از شیر تخلیه بالا به خارج از دستگاه منتقل می شود. گنبد.
پس از این مرحله آب وارد منبع افقی می شود و برای جداسازی اکسیژن باقیمانده از یک جاذب اکسیژن مانند سولفیت سدیم استفاده می شود و در نهایت اکسیژن باقیمانده با آن واکنش داده و به سولفات سدیم تبدیل می شود. سولفات سدیم خورنده نیست و مشکلی برای دیگ ایجاد نخواهد کرد. در نهایت، آب از شیر تخلیه با فشار کم به منبع تغذیه واقع در خارج از دی اریتور منتقل می شود.