Suomen maajoukkueen pelipaita 2018 koti ja vieraspaita

Comments · 78 Views

Nike on yhteistyössä Suomen jalkapalloliiton kanssa lanseerannut Suomen maajoukkueen uudet koti-

Nike on yhteistyössä Suomen jalkapalloliiton kanssa lanseerannut Suomen maajoukkueen uudet koti- ja vieraspelipaidat Suomen maajoukkue on luottavainen seuraavaan kilpailusykliin lähdettäessä, kun se on ollut voittamaton vuoden 2017 viidessä viimeisessä ottelussaan ja säilyttänyt tämän vauhdin kolmessa ottelussaan kohti vuotta 2018.

Suomen vuoden 2018 suomen maajoukkue pelipaita on saanut inspiraationsa Pohjoismaiden ainutlaatuisesta luonnosta, ja sen nimi on "Tappava talvi", ja se on ylhäältä alaspäin täynnä valkoista, aivan kuten pohjoismaisia maisemia peittävä lumi.

Uusi pelipaita on valmistettu Nike Astro Mesh Dri-Fit -kankaasta, jonka hengittävyystiheys vaihtelee vartalon asennon mukaan, joten hiki imeytyy ja haihtuu tehokkaammin, jolloin pelaajat pysyvät kuivina ja mukavina koko ajan ja pelikunnossa. Uusi lämmönsiirtomerkki on 64 % kevyempi kuin edellinen ja hengittävin Nike-merkki tähän mennessä.

Suomen ylpeät kansallisvärit esittelevä sininen kaistale erottuu valkoisista hihoista ja tekee siitä voimakkaan visuaalisen vaikutuksen. Suomen uusi vieraspelipuku on syvän kuninkaansininen, ja molemmissa hihoissa on vaaleansinisiä silmukoita, jotka tekevät pelistä yhtä raikkaan näköisen.

Comments
For your travel needs visit www.urgtravel.com